zondag 2 augustus 2015

Stress Free - Yoga en massages

Een Rise and Shine yoga sessie om 8 uur, met uitzicht op de bergen en de vallei. Ook de mannen wagen zich daaraan al hebben ze geen zwarte maillot en alleen een T-shirt met Cookie monster. De instructrice kan in ieder geval een stuk dieper buigen dan stijve Hollanders dus er wordt flink gesmokkeld.
Snel ontbijten en daarna een full body massage van 75 minuten. Alle spieren die nog niet bij de yoga sessie aan bod waren geweest, worden nu onder handen genomen. Nena heeft een hoofdmassage plus haarbehandeling. En met water uit flesjes van  Vilcagua blijft ze jong.
Na zoveel ontspanning wordt het weer eens tijd voor inspanning: de wandeling naar San José staat op de planning. Makkelijke route van 3 uur en we eindigen in de stad. Insmeren natuurlijk want de zon brandt behoorlijk op deze hoogte. Eenmaal op de trail blijkt dit toch vooral een muilezelpad te zijn: veel keien en af en toe een stroompje water. Wel weer mooie vergezichten. In het stadje blijkt iedereen rond het marktplein te zitten. Ijsje zijn hier erg populair en er staan lange rijen. Daarna ga je op de stoeprand zitten om het op te eten. Reuzedruk dus in de stad, bovendien rijdt iedereen die een auto heeft, rondjes om het pleintje. Nog één foto van de spectaculaire zonsondergang en de wolkenlucht van de Andes. Morgen zitten we aan de kust dus ik verwacht dat we daar niet zulke mooie luchten zullen zien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten